هدف از این تحقیق بررسی امکان سنجی با فرمت docx در قالب 12 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب     
امکان سنجی 
مفهوم امکان سنجی 
ساختار امکان سنجی 
مهیا شدن برای بررسی 
عیین مشکلات 
انتخاب گزینه امکان سنجی 
جمع بندی گزارش امکان سنجی 
تکنیک TELOS 
امکان سنجی فنی 
امکان سنجی اقتصادی 
امکان سنجی حقوقی 
امکان سنجی عملیاتی 
امکان سنجی زمانی 

 



قبل از اینکه یک سازمان سرمایه گذار شروع به اجرای یک طرح یا پروژه کند باید ابعاد مختلف آن طرح را شناسایی کند. تا اینکه امکان پذیری و عملی بودن پروژه یا طرح از جهات مختلف ارزیابی گردد. این شناسایی به طول کلی امکان سنجی نامیده می شود.

 

 

 

1- امکان سنجی پروژه ها به معنای استفاده از تکنیک های ریاضی و اقتصادی، آماری و روش های مهندسی برای پاسخ به سوالات فنی است که عمدتا در حول و حوش چگونگی استفاده از منابع مالی در جهت تولید است. مطالعات امکان سنجی پروزه شامل مراحل زیر است
2- مرحله شناسایی 
3- مرحله انتخاب مقدماتی 
4- مرحله تجزیه و تحلیل 

 

 


مطالعات امکان سنجی مهمترین مرحله شناسایی طرح قبل از شروع اجراست. در این مرحله طرح از نظر خوراک، محصولات، توجیه اقتصادی، مکان و... تعریف می شود و در نتیجه مطالعات امکان سنجی، سرمایه گذار نسبت به شروع مرحله اجرایی تصمیم گیری می کند. در پاره ای از مواقع چندین پیشنهاد وجود دارد که ضمن بررسی هر یک از پروژه های پیشنهادی کار مقایسه و انتخاب بین آنها انجام می شود.

 

 

 

با مشخص شدن نتایج این مرحله، احتمال دارد از پروژه صرف نظر گردد و گاهی اوقات علیرغم اقتصادی بودن، ممکن است پروژه به دلایل استراتژی انتخاب و برای اجرا اقدام گردد. به هر حال این مهمترین مرحله تشخیص می باشد و معمولاً ادامه مرحله تحلیل و طراحی و پیاده سازی متاثر از نتایج مرحله می باشد.