فصل دوم پایان نامه و پیشینه نظری بهزیستی روانی عنوان این پژوهش می باشد که در ان به مبانی نظری و پیشینه تحقیق می پردازیم. 

 

 

 

بهزیستی روانی شامل احساس مثبت و احساس رضایتمندي عمومی از زندگی که شامل خود و دیگران در حوزه هاي مختلف خانواده، شغل و نظیر این موارد است. بنابراین افراد با احساس بهزیستی بالا به طور عمده هیجانات مثبت بیشتري را تجربه و از حوادث و وقایع پیرامون خود ارزیابی مثبتی دارند. از سویی، افراد با بهزیستی پایین حوادث و موقعیت هاي زندگیشان را نامطلوب ارزیابی و بیشترهیجانات منفی نظیر اضطراب، افسردگی و خشم را تجربه می کنند(هاشمی نصرت آبادی و همکاران، 1391).

 

 

 

مرادی (1388)، در «بررسی ارتباط خوشبینی با بهزیستی روان شناختی و سبک های مقابله ای در دانشجویان» به این نتیجه رسیده است که خوش بینی با استفاده از سبک های مقابله ای مساله مدار حل مدبرانه مساله و ارزیابی مجدد مثبت رابطه مثبت و با سبک مقابله ای هیجان مدار گریز- اجتناب همبستگی منفی معنا داری دارد. بهزیستی روانشناختی نیز با استفاده از سبکهای مقابله ای مساله مدار ارتباط مثبتی دارد. همچنین راهبردهای مقابله ای ارزیابی مجدد مثبت و گریز- اجتناب و مؤلفه های شادی و ارتباط مثبت با دیگران از بهزیستی روانشناختی به عنوان عوامل پیش بینی کننده خوش بینی مشخص شدند. از دیگر نتایج بدست آمده در این پژوهش اینست که بین میزان خوشبختی دانشجویان دختر و پسر در گروه های تحصیلی مختلف تفاوت معنا داری وجود ندارد.

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

تعریف نظری بهزیستی روانی

تعریف عملیاتی بهزیستی روانی

فصل دوم مبانی نظری و پیشینه پژوهش بهزیستی روانی

2-1- مقدمه    13
2-2- مبانی نظری بهزیستی روان شناختی    15
2-2-1- تعریف بهزیستی روان شناختی    15
2-2-2- پیشینه بهزیستی روان شناختی    16
2-2-3- نظریه های بهزیستی روان شناختی    17
2-2-3-1- نظريه فرانکل    17
2-2-3-2- نظریه الگوی ويسينگ و وان دان    18
2-2-3-3- نظريه ريف    19

يشينه تحقيقاتي 
پيشينه داخلی
پيشينه خارجی 

منابع و مآخذ
منابع فارسی    
منابع انگلیسی