دانلود مقاله ترجمه شده رشته مدیریت

بررسی ابعاد استفاده از خلاقیت کارکنان در جهت جذب منابع مالی و ارائه خدمات به مشتریان

(مطالعه موردی : کارکنان شهرداری های استان آذربایجان غربی)

 

عنوان انگلیسی:

Discussing the implementation of employee's creativity towards absorbing financial resources and providing services

 

چکیده:

هدف از این پژوهش بررسی ابعاد استفاده از خلاقیت کارکنان در جهت جذب منابع مالی وارائه خدمات به مشتریان در بین کارکنان شهرداری های استان آذربایجان غربی بود. روش تحقیق این پژوهش توصیفی-همبستگی بود. جامعه آماری پژوهش شامل کارمندان و مدیران شهرداری است. نمونه آماری پژوهش طبق روش طبقه بندی برای به تعداد 327 نفر بدست آمد. ابزارجمع آوری داده ها شامل پرسشنامه استاندارد گیلفورد برای سنجش خلاقیت کارکنان و پرسش نامه استاندارد مشتری مداری نایت و یانگ کیم برای خدمت به مشتری است که هردو پرسش نامه دارای مقیاس طیف لیکرت هستند. پرسشنامه ها پس از بررسی و تایید اعتبار و روایی آن، بین مدیران و کارکنان شهرداری توزیع گردید. نتایج پژوهش نشان داد که خلاقیت و ابعادش (دریافت مسائل توسط کارکنان، روانی در بیان کلمات توسط کارکنان، انعطاف پذیری و اصالت بازجویی) بر ارائه خدمت به مشتریان تاثیر مثبت و معناداری دارد. همچنین نتایج نشان داد که بعد روانی در تولید اندیشه ها بر خدمت رسانی به مشتری تاثیر معنی داری ندارد.

 

کلمات کلیدی:

خلاقیت

مشتری مداری

جذب منابع مالی

خدمت به مشتری

 

مقدمه

برای سازمانهایی که در محیط متغیر و بدون قطعیت به رقابت می پردازند، نوآوری برای رشد، موفقیت و بقای سازمان نوآوری فردی عامل حیاتی به شمار می رود. کارکنان نیز در محیط کار، پایه اصلی ارتقا عملکرد هرسازمانی هستند، با توجه به پنهان و ضمنی بودن توانمندی خلاقیت و نوآوری افراد، استفاده کارکنان از توان خلاقیت و نوآوریشان در فرایندهای شغلی نیاز به وجود رغبت و تمایل درونی آنها دارد (ملاحسنی و برخوردار ، 1386 ،103).
هرچه کارکنان سازمانها خلاقیت بیشتری برای ارائه خدمت به مشتری داشته ودانش بیشتری درباره مشتری، سلایق وعادات رفتاری، سطح درآمدی ویژگیهای کلی مشتری داشته باشند می توانند خدماتی به مشتریانشان ارائه دهند که به خواسته و انتظارات مشتری نزدیکتر باشد. در نتیجه وفاداری مشتری به سازمان در بلندمدت بیشتر شده و سودآوری بانک بیشتر خواهد شد. بطور کلی سطح دانش مشتری همراه با خلاقیت کارکنان می تواند موجب رضایت مشتری و در نتیجه جذب منابع مالی کافی برای سازمان و موفقیت آن در بلندمدت شود (گیبرت وپروبست ، 2002). فیاض (1387) بیان نمود که نوآوری فردی کارکنان در محیط کار پایه اصلی ارتقای عملکرد هرسازمانی است، نوآوری فردی کارکنان موجب سودآوری بیشتر برای سازمان ،جذب منابع مالی بیشترودرنتیجه ارتقای عملکرد سازمانی می شود. همچنین، نتایج یزدانی دهنوی (1384) نشان می دهد که مولفه های تاثیرگذار در تجهیز منابع مالی بر موفقیت موسسات مالی و بانکها در جذب منابع پولی تاثیر دارد. همچنین نتایج حاصله نشان می دهد که شعب موفق درجذب منابع مالی از مهارتهای مناسب نیروی انسانی وخدمت رسانی بهینه به مشتریان برخورداربوده اند.


فهرست مطالب

چكیده
مقدمه
فرضیه های پژوهش
فرضیه اصلی
فرضیه های فرعی
مدل مفهومی تحقیق
روش تحقیق
یافته ها
یافته های توصیفی
آزمون فرضیه ها با استفاده از آمار استنباطی
آزمون نرمال بودن داده ها
فرضیه اول
بررسی فرضیه دوم
بررسی فرضیه سوم
بررسی فرضیه چهارم
بررسی فرضیه پنجم
بحث و نتیجه گیری
منابع