خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه رضایت شغلی و پیامدهای آن با فرمت docx در قالب 27 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

دانشمندان درباره رضایت شغلی  تعاریف مختلفی دارند. در سال(1935) رابرت هاپاک  در ارتباط با عوامل روانشناختی، فیزیولوژیکی و اجتماعی و ویکتور وروم  در سال(1924) در زمینه تمایلات روانی فردی، رضایت شغلی را تعریف نموده اند. در سال(1985) دیویس نیواستورم  رضایت شغلی را، مجموعه ای از احساسات سازگار نسبت به شغل معرفی می نماید و معتقد است این احساس زمانی حاصل می شود که خواسته ها، نیازها، آرزوها و تجربه هایی که شاغل هنگام ورود به سازمان با خود دارد، از طریق شغل بر آورد شود (به نقل از سلطانی،1384).

 

 

 

ایجاد رضایت شغلی در فرد بستگی به عوا مل متعددی دارد که در کنار هم موجب حصول نتیجه مطلوب می شوند. فقدان یک عامل می تواند فرد را در زمره افراد ناراضی از شغل خود قرار دهد (مهداد،1390). رضایت شغلی به مجموع تمایلات یا احساسات مثبت که افراد نسبت به شغل خود دارند،اطلاق می شود. یعنی هر چه فرد رضایت شغلی بالایی داشته باشد به میزان زیادی شغل خود را دوست داشته، از طریق آن نیازهای خود را ارضا نموده و در نتیجه احساسات مثبتی نسبت به آن خواهد داشت. رضایت شغلی همچنین به تصور و برداشت هر فرد از کار خود و نوع احساسات  و نگرشهای مثبت افراد در خصوص شغل خود نیز  تعریف شده است (رضایی هرندی، 1389).

 

 

 

فهرست مطالب

مبانی نظری رضایت شغلی

مفهوم رضایت شغلی

پیامدهای رضایت شغلی و عدم رضایت شغلی

بعضی از شاخص های روحیه

رضایت شغلی و عملکرد

رضایت شغلی و انگیزش

نظریه های رضایت شغلی

منابع