خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه سرمایه اجتماعی و نظریات اندیشمندان درباره آن با فرمت docx در قالب 11 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

معتقد است انتخاب والدین (در زمینه مدرسه) یک حوزه اجتماعی است ، جایی که روابط اجتماعی باز تولید می شوند ، تقویت می شوند و واسطه می شوند . به نظر وی حوزه اجتماعی یک ناحیه مهم برای مطالعه جامعه شناختی است . علاوه بر این کان وی در مقاله خود سعی  می کند شایستگی استفاده از کار بوردیو را برای کمک کردن به تحلیل جامعه شناختی از انتخاب والدین به شکلی انتقادی امتحان کند . وی سپس نتیجه می گیرد انتخاب والدین جنبه جدیدی از باز تولید اجتماعی است که به روشنی تبیین بوردیو از روابط متقابل بین ساخت و حوزه اجتماعی را اثبات می کند . دان لکسون در تحقیق خود تحت عنوان فرصت آموزشی به بررسی آموزش و پرورش مؤثر می پردازد .

 

 

 

درتحقیقات به طور مداوم آشکار کرده اند که درآمد والدین و موفقیت های تحصیلی دانش آموز ، بهترین مؤلفه ها برای پیش بینی پیشرفت تحصیلی یک کودک هستند . تحقیق دیگری نیز در زمینه اثر موفقیت تحصیلی دانش آموز و طبقه اجتماعی خانواده بر پیشرفت تحصیلی توسط میشل جیلی  و فاریولی  صورت گرفته که نشانگر اثر توأم این دو عامل بر پیشرفت تحصیلی است . لیکن تأثیر موفقیت تحصیلی بیشتر از طبقه اجتماعی  است . ولی این دو محقق رابطه بین موفقیت تحصیلی و طبقه اجتماعی را نیز در نظر می گیرند ، زیرا این دانش آموزان طبقه بالا هستند که موفقیت بیشتری کسب می کنند ، نه دانش آموزان طبقات محروم . پس بطور  غیر مستقیم تأثیر موفقیت تحصیلی نیز نشانگر تأثیر طبقه اجتماعی است . 

 

 

 

فهرست مطالب

نظریه های مربوط به سرمایه اجتماعی

نظریه ریمون بودون

نظریه ریمون کیوی و لوک وان کامپنهود

نظریه کانوی

نظریه هارالامپوس

نظریه لکسون

نظریه لنسکی

نظریه یان رابرتسون

نظریه دیدگاه سنت انتقادی مکتب قدرت

نظریه های مربوط به انگیزش تحصیلی

الگوی اتکینسون

نظریه مک کلند

نظریه مراحل مختلف زندگی(گریوز

نظریه زیستی – تعلق – رشد

منابع