خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه بازاریابی و مزایای آن با فرمت docx در قالب 18 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

البته این بدان معنا نیست كه فروش و تلاش های پیشبردی فاقد اهمیت و اعتبار است، بلكه مقصود این است كه این دو بخش، وظایف بازاریابی را تشكیل می دهند. بازاریابی به عنوان یك فرآیند مدیریتی  اجتماعی تعریف می‌شود كه افراد و گروههای اجتماعی از طریق تولید و مبادله كالا به تأمین نیازها و خواسته های خود اقدام می نمایند. برای روشن شدن تعریف بازاریابی لازم است كه مفاهیم اساسی آن مانند نیاز، خواسته، تقاضا، كالا، مبادله، معامله و بازار مشخص گردد. در واقع، یك زنجیره مفهومی ما را از نیاز به بازار و از آنجا به بازاریابی و بازاریابی اجتماعی پیوند می دهد(كاتلر و آرمسترانگ، 1990، ص 17).

 

 


تصور عموم از بازاریابی تلاش برای یافتن مشتری بیشتر است. هر سازمان مشتریان مشخصی برای كالاهای تولیدی خود دارد . یك شركت ممكن است در یك برهه زمانی خاص با كمبود تقاضا، تقاضای ناكافی یا تقاضای بیش از حد برای محصولات خود روبه رو گردد. وظیفه مدیریت بازاریابی این است كه راهكارهای مناسبی برای برخورد با این شرایط پیشنهاد نماید. مدیریت بازاریابی نه تنها جستجو برای تقاضای بیشتر بلكه تغییر و حتی درمواردی كاهش تقاضا را نیز شامل می شود. مدیریت بازا ریابی می كوشد، میزان، زمان و ماهیت تقاضا را با توجه به مقتضیات محیطی تغییر دهد . به بیان دیگر، مدیریت بازاریابی، مهار تقاضاست بنابراین، مدیریت بازاریابی عبارت از تجزیه و تحلیل، برنامه ریزی، اجرا و مهار برنامه هایی است كه برای نیل به اهداف سازمانی تهیه وتدوین می گردند . هدف از این برنامه ها ایجاد و حفظ مبادلات است . به این ترتیب، مدیران بازاریابی شامل مدیران فروش، فروشندگان، مدیران تبلیغات، محققین بازاریابی، مدیران محصولات و مدیران امور قیمت گذاری می باشند(خورشیدی و مقدمی، 1382، ص 147).

 

 

 

فهرست مطالب

معرفی بازاریابی

تعریف بازاریابی

تاریخچه بازاریابی

انواع بازاریابی

مزایای بازاریابی

منابع