خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری جریان وجوه نقد آزاد و مفهوم سود با فرمت docx در قالب 51 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

با اینکه گراس من و هارت در سال 1982 مشکلات تضاد منافع ناشی از جریان وجوه نقد آزاد را تشخیص داده و نقش ضمانتی و مراقبتی بدهی ها و تعهدات را تعریف کرده اند، اما جنسن در سال 1986 این ایده را عمومی نمود. جنسن در مطالعات خود این چنین مطرح می کند؛ مدیران شرکت ها نمایندگان سهامداران می باشند، رابطه ای مملو از منافع متضاد. تئوری نمایندگی، تحلیل گر این قبیل تضادها، هم اکنون بخش با اهمیتی از ادبیات های اقتصادی و مالی ست. 

 

 


پرداخت سود سهام نقدی به سهامداران ایجادکننده تضاد اصلی بین سهامداران و مدیران است که تاکنون به خوبی مورد توجه قرار نگرفته است. پرداخت سود سهام به سهامداران، منابع تحت کنترل مدیریت را کاهش می دهد در نتیجه منجر به کاهش قدرت مدیران می شود. مدیران دارای انگیزه ای برای رشد واحدهای اقتصادی تا به میزان اندازه بهینه می باشند. رشد شرکت ها از طریق افزایش منابع تحت کنترل مدیران، قدرت مدیران را افزایش می دهد. همچنین این موضوع با پاداش مدیریت در ارتباط می باشد، زیرا که تغییرات در پاداش به طور مثبتی به رشد در درآمدهای شرکت وابسته می باشد. تمایل شرکت ها به اعطای پاداش به مدیران سطح میانی در خلال پیشرفت شرکت نسبت به جایزه های سال به سال منجر به یک جانبداری سازمانی قوی از طرف مدیران خواهد شد.

 

 

 

فهرست مطالب

2-1- مقدمه

2-2- جریان وجوه نقد آزاد

2-3- تئوری چرخه عمر شرکت

2-4- سیاست های تقسیم سود

پیشینه تحقیق

منابع