خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری مفهوم مالیات و عدالت مالیاتی با فرمت docx در قالب 46 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

     همانطور كه مالیات ابرازی برای محو قله های ثروت و حذف شكاف درآمد میان فقیر وغنی جامعه است،همچنین می تواند ابزاری برای ایجاد توازن میان بخشهای اقتصادی باشد. رشد موزون بخشهای مختلف اقتصادی و جلوگیری از عدم تمركز امكانات در مناطق خاص ،از جمله اهدافی است كه اقتصاد هر كشور دنبال می كند. توفیق در این زمینه باعث می شود امكانات ومنابع را برای فعالیتهای اقتصادی در بخشهای مختلف به طور یكسان و عادلانه ای فراهم كنند. نمونه ای از رشد نامناسب بخشهای اقتصادی ،رشد بی رویه بخش خدمات قبل از توسعه متناسب بخش تولید جامعه است، كه می تواند باعث عقب افتادگی وعدم توسعه مناطق محروم ودورافتاده شود.

 

 


     راه حلی كه صاحبنظران اقتصادی در این زمینه ارائه می كنند عبارت است از وضع مالیاتهای سنگین به امور غیرتولیدی وبرقراری معافیت های مالیاتی در رشته های تولیدی خاص یا اعطای امتیاز به واحدهای متمركز در مناطق محروم . بدین ترتیب با بكارگیری مالیات به عنوان ابزار سیاست گذاری می توان سودآوری فعالیتهای اقتصادی را به نحوی تغییر داد كه فعالیتهای تولیدی دررشته های مورد نظر توسعه یابند (گرجی،1380،  45).

 

 

 

فهرست مطالب 

مقدمه

2-2)نگاهی گذرا به اصلاحات مالیاتی در جهان

2-3)تاریخچه اصلاحات مالیاتی در ایران

مبانی نظری مالیات

2-4)مبانی نظری مالیات

2-4-1)مفاهیم مالیات 

2-4-2) اهداف وضع مالیاتها

 2-4-3)عدالت مالیاتی

2-4-4)سیستم مالیاتی و اجزای آن 

2-4-5)اصول سیستم مالیاتی مطلوب

2-4-6)اصول جدید مالیات

2-4-7)وقفه های زمانی وصول مالیات

2-5)طبقه بندی نظام مالیاتی در ایران

2-6)مالیات بر درآمد

2-6-1)تاریخچه مالیات بر درآمد

 2-6-2)بررسی تطبیقی مالیات بر درآمد شرکتها در چند کشور

پیشینه

منابع