خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری نقدینگی و اهمیت آن با فرمت docx در قالب 28 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

مفهوم عمق بازار بر اساس تعداد مشارکت کنندگان بازار است که برای معامله آمادگی دارند. اکثر محققان، عمق را به عنوان در دسترس بودن پیشنهادهای متقابل، یا به عنوان قیمت هایی که به وسیله بازارسازان اعلام می شود یا به عنوان حداکثر حجم معامله شده ای که بر قیمت اثر ندارد، درک کرده اند. در هر صورت اندازه بازار نقش مهمی دارد. ارائه یک قیمت قابل قبول در بازارهایی که تعداد زیادی معامله کننده فعال در آن وجود دارد نسبت به بازارهایی که تعداد اندکی معامله کننده در آن وجود دارد آسانتر است. پس می توان گفت که هر چه عمق بازار بیشتر باشد نقدینگی بازار هم بیشتر است. هر چند که اندازه بازار برای نقدینگی بازار مهم است ولی برای نقدینگی بازار کافی نیست. نقدینگی بازار علاوه بر معامله گران، نیاز به تنوع معامله گران نیز دارد ( موراسکی، 2008، 21).

 

 


باید توجه داشت که نتایج حاصل از وسعت و عمق بازار برای سرمایه گذار های فردی مشابه است. هر دو جنبه اشاره به تنزیل ارزش عادلانه دارد که باید به منظور تحقق یک معامله در مدت زمان معقول، با آن مقابله کرد. با این حال، در حالی که وسعت بازار نشان دهنده هزینه های معامله است، عمق بازار تعیین می کند که چگونه این هزینه ها به اندازه معامله بستگی دارد( موراسکی، 2008، 23). در کل می توان گفت که اگر سفارش هایی با فاصله کمی از قیمت بالا و پایین سهامی که در حال معامله است وجود داشته باشد و اگر در مجموع، سفارش های خرید  و فروش در حجم قابل توجه ای در بازار وجود داشته باشند، بازار دارای وسعت و عمق است. در زمانی که بازار دارای عمق زیاد و وسعت کمی است تفاضل بین قیمت پیشنهادی خرید و فروش کمتر است و اثر بازار ناچیز است (اسچوارتز و فرانشینی، 2004، 60).

 

 

 

فهرست مطالب

2-1 مقدمه

2-2 اهمیت نقدینگی

2-3 تعریف نقدینگی

2-3-1 نقدینگی دارایی ها

2-3-2 نقدینگی بازار

2-3-3 وسعت بازار

2-3-4 عمق بازار

ارتباط بین مفاهیم نقدینگی

نقدینگی و قیمت گذاری دارایی ها

نقدینگی و اثرات مشتریان

راه حل های اندازه گیری نقدینگی

منابع عدم نقدینگی

انواع بازارها

منابع