خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری ادبیات و مبانی نظری کیفیت سود با فرمت docx در قالب 55 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

فرانسیس و دیگران (2003) فرض كردند كه كیفیت سود توسط سرمایه گذاران به عنوان یك متغیر اساسی برای ارزیابی اطلاعات ناشی از الگوهای سود مورد استفاده قرار می گیرد . بنابراین كیفیت سود، مورد توجه سرمایه گذاران فعلی و آتی است . اما واژه كیفیت سود به تنهایی مفهوم مهمی ندارد و با تفاسیر مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد و مفهوم نسبتاً مبهمی است و تعاریف مختلفی از كیفیت سود به عمل آمده است . برخی از این تعاریف مربوط به پایداری سود  (ویژگیهای سری زمانی سود) می شود و پایداری بدین مفهوم است كه واحد تجاری در دوره ای بلند مدت می تواند سود خود را حفظ كند .

 

 

 

به عبارت دیگر سود دوره جاری، نشانه خوبی برای سود دوره های آتی است .سایر تعاریف به ارائه بیان صادقانه معاملات و رویدادهای اقتصادی می پردازند . با این حال، برخی از محققان به ارتباط بین اقلام تعهدی و جریانهای نقدی پرداخته اند. شیپرو وینسنت (2003) كیفیت سود را با توجه به سود مورد نظر هیكس بررسی و كیفیت سود را میزان توانایی سود در بیان صادقانه، سود اقتصادی مورد نظر هیكس تعریف كرده اند . واژه بیان صادقانه عبارتست از «تطابق بین یك اندازه یا توصیف پدیده ای است كه به نظر نشان دهنده آن می باشد» (شامی زاده، 1390).

 

 

 

فهرست مطالب

ادبیات و مبانی نظری کیفیت سود

2-1-1 سود حسابداری

2-1-2 تعاریف مربوط به سود

2-1-3 سطوح مختلف سود

2-1-4 – مفهوم سود گزارش شده

2-1-5 – اهداف گزارشگری سود

2-1-6 – ظهور نظریی کیفیت سود

2-1- 7-کیفیت سود

2-1-8- اهمیت ارزیابی کیفیت سود

2-1-9 -کیفیت سود برای چه کسانی اهمیت دارد؟

2-1-10-روشهای ارزیابی کیفیت سود

2-1-11- عناصر تاثیر گذار بر کیفیت سود

2-1-12-دیدگاه های مختلف درباره کیفیت سود

منابع