خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری ضریب پایداری اقلام تعهدی و سهام با فرمت docx در قالب 27 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

اطلاعات در باره سود شركت براساس حسابداری تعهدی، معمولا" توانایی فعلی و مداوم شركت را در كسب جریانهای نقدی، نسبت به اطلاعاتی كه به جنبه های مالی دریافت و پرداخت محدود می شود، بهتر مشخص می نماید. به عبارت دیگر، تاكید اصلی گزارشگری مالی، ارائه اطلاعات درباره سود و اجزای آن است. هیات استانداردهای حسابداری مالی ماهیت و علت استفاده از حسابداری تعهدی را اینگونه بیان می كند: حسابداری تعهدی از اقلام تعهدی، انتقالی و رویه های تخصیص استفاده می كند و هدفش این است كه درآمدها، هزینه ها، سودها و زیانها را به یك دوره خاص مربوط كند تا بتواند انعكاس صحیحی از عملكرد موسسه در آن دوره داشته باشد، به جای آنكه صرفا" یكسری دریافت ها و پرداخت های نقدی را لیست نماید. بنابر این شناسایی درآمدها، هزینه ها، سودها و زیان ها و افزایش و كاهش در دارایی ها و بدهی ها (شامل تطابق درآمدها و هزینه ها، تخصیص و استهلاك) از لازمه های وجودی استفاده از حسابداری تعهدی برای اندازه گیری عملكرد واحد تجاری هستند.

 

 

 

حسابداری تعهدی تلاش می كند كه تاثیرات مالی معاملات، وقایع و شرایطی را كه دارای پیامدهای نقدی هستند در دوره هایی ثبت كند كه آن معاملات، وقایع و شرایط رخ داده اند، نه در دوره هایی كه وجه نقد مربوط به آنها توسط موسسه دریافت یا پرداخت شده است.براساس دلایلی نظیر موارد فوق دی چاو و اسكینر (2004) نتیجه گیری می نمایند كه هدف اصلی حسابداری تعهدی كمك به سرمایه گذاران در جهت ارزیابی عملكرد اقتصادی واحد تجاری در طول یك دوره خاص با استفاده از یكسری اصول حسابداری پایه مانند شناسایی درآمد و تطابق هزینه است. مداركی وجود دارد كه به عنوان نتیجه فرایند تعهدی، سودها اطلاعات بهتری در مورد عملكرد اقتصادی موسسه نسبت به جریانهای نقدی ارائه می كنند(جنکینز و همکاران ،2008). 

 

 

 

فهرست مطالب

ضریب پایداری اقلام تعهدی

رابطه بین اقلام تعهدی و بازده سهام

ضریب پایداری اقلام تعهدی سود حسابداری و پیامد های آن

رابطه ی پایداری اقلام تعهدی وسودهای آتی

مزایای اطلاعاتی سود حسابداری تعهدی

اقلام تعهدی سود حسابداری ونقش آنها در نابه هنجاری واکنش  بازار سرمایه

پیشینه

منابع