خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری درباره مفاهیم مرتبط با بیش اعتمادی مدیریت با فرمت docx در قالب 21 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

در اواخر دهه ی 70 میلادی، فرضیه ی بازار كارا در مطالعات دانشگاهی به بالاترین حد خود رسید . در آن زمان انتظارات عقلایی تحولی عظیم در نظریه های اقتصادی به وجود آورد. و تفكری جدید را مطرح نمود كه قیمت های دارایی را هم چون قیمت سهام برآورد می كرد. این تفكر فقط به خاطر این كه اطلاعات را به صورت معقول و درست با نظریه های آن زمان هماهنگ می كرد به عنوان بهترین اطلاعات راجع به ارز ش های بنیادی و تغییر قیمت ها در نظر گرفته می شد. بیشتر مدل های مالی در آن زمان به بررسی رابطه قیمت دارایی ها و متغیرهای كلان اقتصادی می پرداختند و سعی داشتند با استفاده از نظریه انتظارات عقلایی رابطه ای بین علوم مالی و اقتصادی تحت عنوان یك نظریه جذاب ایجاد نمایند . به عنوان مثال رابرت مرتون در سال 1970  در مقاله "مدل قیمت گذاری دارایی سرمایه ای چند دوره ای " نشان داد كه می توان مدل قیمت گذاری دارایی سرمایه ای را به یك مدل اقتصادی جامع تعادلی و چند دوره ای تبدیل كرد. رابرت لوكاس در مقاله خود با عنوان" قیمت دارایی در اقتصاد بورسی " نشان داد كه در یك تعادل عمومی انتظارات عقلایی، قیمت عقلایی دارایی، توانایی پیش بینی عناصری را دارد كه به پیش بینی پذیری مصرف بستگی دارد.

 

 

 

داگلاس بریدن در سال 1979 نظریه بتای مصرفی را ارائه كرد. در این نظریه بتای سهام (معیار ریسك سیستماتیك یا غیر قابل حذف سهام ) به وسیله همبستگی بازده سهام در مقابل مصرف سرانه تعیین می شد. موارد یاد شده از نظریه های پیشرفته موجود در آن زمان بودند. در اواخر دهه ی 70 با توجه به تفكرات جدید و دیدگاه های مختلف در خصوص نظریه های قبلی، راه حل های جدیدی در بازارهای مالی و اقتصادی پیشنهاد گردید . امروزه موضوع جالب این است كه دوباره مجلات مالی شروع به گزارش ناهنجاریهایی ناسازگار با فرضیه بازار كارا كردند.  اواخر دهه ی 80 میلادی تحقیقات مالی در مورد سازگاری فرضیه بازار كارا در بازارهای سهام همراه با شواهد اقتصاد سنجی درباره سر ی زمانی قیمت ها، سودهای تقسیمی و درآمد سهام به اوج خود رسید . این امر موجب به وجود آمدن تردید های در خصوص این كه آیا قیمت سهام با پیش بینی های به دست آمده از مدل فرضیه بازار كارا تفاوت دارد، گردید( مهرانی و نونهال نهر ،1386).برای دست یافتن به دیدگاهی فراگیر از تئوری رفتارمالی وشواهد یا مدارک مربوط به مدیریت مالی رفتاری به نوشته هرش لیفر (2001)مراجعه کنید(ویلیام اسکات ،2003).

 

 

 

فهرست مطالب

بیش اعتمادی مدیریت

پیشینه

منابع