دانلود پاورپوینت نوسازی سازمانی و تغییر برنامه ریزی شده جهت رشته مدیریت در قالب 16 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

فصل دوم: نوسازی سازمانی و تغییر برنامه ریزی شده                       

هر سازمان باید گرایش به سمت سازگاری داشته باشد و سبک مدیریتی را پرورش دهد که قابل انطباق با محیط پیرامونش باشد برخی سازمانها در محیطهای نسبتا ایستا یا پایدار و برخی دیگر در محیطهای بسیار فعال یا پویا فعالیت میکنند هر سازمان جهت گیری مشخصی را در محیط ایجاب می کند.اگر شرکتی بخواهد دربازاری که پیوسته رقابتی تر میشود موفق باشد باید خود را با تغییرات محیطی دایما انطباق دهد.

 


جهت گیری به سمت ثبات و سازگاری:                                                    

هر سازمانی باید از ثبات کافی برخوردار باشدتا بتواند به کارش ادامه دهد همچنین اجازه ندهد که انقدر ایستا و راکد شود که نتواند خود را با شرایط تغییر یابنده وفق دهد. هم ثبات وهم انطباق برای رشد مداوم ومستمر سازمان لازم است.

 

 

فرایند تغییر:

تغییر سازمانی طرحریزی شده کوشش اگاهانه برای بهبود کار کل سازمان با یکی از قسمتهای عمده ان برای بالا بردن اثر بخشی ان است.                                 

اثر بخشی فردی:  تلاشهای تغییر که بر اثر بخشی افراد تاکید دارد طیف وسیعی از برنامه ای اموزشی غیر تخصصی تا برنامه های تربیت مدیر اجرایی پر را در بر میگیرد. با تربیت مدیران و کارکنان بهتر سازمانی اثر بخش تر خوا هیم داشت. تام پیترز معتقد است ( هر کسی را در هر چیزی دخالت بدهید. اگر افراد واقعا دخا لت داده شوند هر کاری می توانند انجام دهند.

 

 

اثر بخشی گروهی:                                                                             

کوشش برای تغییر ممکن است بر واحد بنیانی سازمان تیم یا گروه کاری به عنوان وسیله ای برای بهبود اثر بخشی سازمان تاکید کند.                                     

سازمانها یی مثل فورد بویینگ و... در حال حرکت به طرف چیزی هستند که به ان مشارکت بالا یا (( خود مدیریت )) می گویند. سازمانها اگر می خواهند در بازاری

 

 

 

عنوان :

فصل دوم: نوسازی سازمانی و تغییر برنامه ریزی شده

8 توصیه از رابرت واترمن برای نوسازی سازمانی به شرح زیر است:

جهت گیری به سمت ثبات و سازگاری: 

الگوي جهت‌گيري انطباقي
شكل 2-1

الگوی پویای تغییر:

سيستم چيست؟
 سازمان به مثابه سيستم فني ـ اجتماعي
شكل 2-3

اثر بخشی سازمان :

مراحل بالندگی سازمانی :